Viktor Zhusti


Viktor Zhusti vlerësohet me çmimin e rëndësishëm ndërkombëtar

09-10-2019

Aktori i talentuar dhe shumë i dashur për publikun shqiptar Viktor Zhusti ka triumfuar në "Festivalin e Filmit" në Irak. Me pjesëmarrës prej 154...