Lancio The Playlist

Lancio është një nga emisionet që ka nisur të transmetohet që në fillimet e Top Albania Radio-s. Qëllimi i këtij show radiofonik është promovimi i muzikës ndërkombëtare dhe asaj shqiptare.

Me Lancio The Playlist do të kemi mundësinë të njihemi me playlist-ën më ‘In’ të momentit. Këngët më të reja të publikuara së fundmi nga artistët shqiptarë dhe sigurisht ata ndërkombëtarë. Emrat më në zë të momentit, por edhe artistë të rinj të skenës. Kaloni 60 minuta nën tingujt e muzikës më të mirë të momentit, ashtu siç vetëm Top Albania Radio mund t’jua përçojë…

E hënë - E premte, 21:00

Hosts & DJs