Botë e Çuditshme

15 njerëz që e dinë vërtet se çfarë do të thotë një ditë e keqe!

Ndërsa shumica prej nesh kanë një ditë të keqe të rastësishme kur duket se asgjë nuk po shkon mirë për ne, disa njerëz kanë aftësinë për të gjetur telashe pa marrë parasysh çfarë. Por vargu i fatit të keq shpesh u siguron këtyre njerëzve një aftësi të çuditshme për të kthyer edhe situatat më të këqija në diçka për të qeshur. Këta 13 persona sigurisht që nuk po kalonin ditën e tyre të preferuar, por zgjodhën ta ndajnë me ne në mënyrën më komike.

1. “Momenti kur rashë nga gomone dhe askush nuk e vuri re.”

2. “Kapaku u thye sapo mbarova orizin për një darkë…”

3. “Para dhe pasi berberi im i zakonshëm të më pyeste nëse doja ‘përmirësime'”

4. “Prita shumë për të nxjerrë kanoen nga uji.”

5. “Qeni ynë e trembi macen tonë, e cila kërceu dhe u hodh nga tavolina, duke e shkatërruar puzzle-in tonë prej 1000 pjesësh.”

6. “Mendova se isha kaq e zgjuar për të mbajtur me mbulesë furçën time të dhëmbëve në çdo kohë.”

7. “Bëra brownies, dhe kjo është ajo që më la mua, e mbuluar mirë me fletë metalike sipër frigoriferit (ku mbajmë gjërat e mira që fëmijët dhe qeni të mos i marrin).

8. “Gruaja ime tha se dëgjoi një zhurmë në lavanderi.”

9. “I shtova qirinjtë e ditëlindjes ndërkohë që brownies ishin ende të ngrohta dhe ato shkriheshin duke i prishur të gjitha.”

10. “Pak para se të largohesha nga parku i trampolinës, vendosa përsëri këpucët e mia blu. Vetëm kur u ktheva në shtëpi kuptova se nuk i vesha këpucët e mia blu në parkun e trampolinës.”

11. “Më në fund mora testin e alergjisë në moshën 28-vjeçare. Kjo shpjegon shumë.”

12. “Duhej të merrej me këtë gjatë gjithë fluturimit. Blech, i qelbur.”

13. “Kam marrë një burrito në punë dhe u përkula për të marrë kanaçen time me bojë dhe Aspen rrëmbeu një kafshatë.”