Botë e Çuditshme

20 gra të ftuara, britanikja organizon një festë për shkurorëzimin!

Një grua britanike organizoi një festë luksoze me rastin e shkurorëzimit në Spanjë. Festa u zhvillua në një rezidencë afër Malagas dhe 20 gra morën pjesë në të. E ftuara Baker Debbie Wingham tha se ishte porositur të bënte “ëmbëlsirën më të madhe të Shën Valentinit në botë” për ngjarjen dhe ajo kushtoi rreth 24 mijë euro. Secila grua mori si dhuratë një çantë me vlerë 12 mijë euro.

Ndërsa identiteti i gruas që organizoi festën mbetet i panjohur, kompania njoftoi se e gjithë ngjarja kushtoi mbi 292 mijë euro. Festa u organizua nga DM Promotions, të cilët thonë se kanë punuar me këngëtaren shqiptare Rita Ora dhe gjithashtu Rihanna-n.

Organizatorja e festës nga Doncaster, tha se:

E divorcuara e re tha se kështu e kishte menduar të niste kapitullin e ri të jetës, duke i dhënë zemër miqësisë me shoqet e saj femra.