BBV - Live nga shtëpia - NEWS Celebrities Film & Tv Magazine

BBV – Live nga Shtëpia/ Egla-Julit: “Si ia bën pa u shkrydhur? Ke tre muaj pa bërë gjë…”!

Në Top Albania Radio po vijon transmetimi i ‘Big Brother Live nga Shtëpia’, që do t’ju bëjë shoqëri deri në 18:00, një emision radiofonik nga shtëpia më e famshme në vend. Personazhet më të komentuar rivihen në rolet e prezantuesve e të ftuarve, me plot të papritura dhe emocione.

Juli dhe Egla kanë pasur një bisedë mes tyre në “BBV – Live nga Shtëpia”, ku kanë folur për disa tema. Ndërkohë biseda mes tyre nuk ka kaluar pa batuta dhe pa humor

Egla: O Jul po si ia bën pa u shkrydhur tre muaj?

Juli: Katastrofë! Në jetën time nuk jam i pirur drejt këtyre gjërave.

Egla: Nuk je shkrydhës?

Juli: Nuk jam ndonjë shkrydhës i madh, jam një shkrydhës normal, tradicional.