Bota

Bie WhatsApp, aplikacioni i komunikimit jashtë funksionit!

Aplikacioni ‘WhatsApp” është jashtë funksionit prej disa minutash.

 “WhatsApp”, në pronësi të kompanisë “Meta”, ka shfaqur probleme këtë mbrëmje ku përdorues në Europë por dhe në SHBA po ankohen se e kanë të pamundur të shkëmbejnë mesazhe.

Aplikacioni ra në versionin e tij desktop, më pas shfaqi probleme edhe në spartphone.

Vijon…