Lorenci mendon se s’mund të ketë romancë mes Keisit dhe Kristit: Nuk e bëj dot lidhjen
BBV - Live nga shtëpia • 23:58 19/03/2023
Suksesi ka kaluar kufijtë e një spektakli në ekranin e televizorit e tani jemi përballë një fenomeni social që mund të quhet edhe si “Big Brother Mania”. Tashmë vjen dhe emisioni që i dedikohet drejtpërdrejtë personazheve më të komentuar të momentit. Banorët e “Big Brother VIP” do të bëjnë një program të mirëfilltë radiofonik nga shtëpia më e vëzhguar dhe më e famshme në Shqipëri. Aty Top Albania Radio ka ngritur një studio radiofonike. Surpriza nga më të ndryshme janë të garantuara…
Lorenci mendon se s’mund të ketë romancë mes Keisit dhe Kristit: Nuk e bëj dot lidhjen
BBV - Live nga shtëpia 23:58 19/03/2023
“S’kishte dashuri”/ Keisi për Kristin: Ka qenë afeksion i fillimit
BBV - Live nga shtëpia 23:56 19/03/2023
“Sa marrëdhënie mund të ketë dikush”/ Deamishel pyet Gertin
BBV - Live nga shtëpia 23:56 19/03/2023
“Femra e dashuruar ka shkëlqim në fytyrë”/ Lorenci thotë se Antoneta ka dikë jashtë shtëpisë
BBV - Live nga shtëpia 23:54 19/03/2023
A është i dashuruar? Gerti përgjigjet live në Big Brother VIP Radio
BBV - Live nga shtëpia 23:52 19/03/2023
Big Brother VIP Radio/ Elvisi në rolin e Avdiut, këndon live për dëgjuesit
BBV - Live nga shtëpia 23:50 19/03/2023
Keisi flet për marrëdhënien me Kristin: Pëlqimi i madh më bëri të mendoj vetëm për të
BBV - Live nga shtëpia 23:50 19/03/2023