Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 5
Surprise • 22:33 31/12/2021
Personazhet që mbushin ditët tuaja në radio çdo ditë do i dëgjoni siç nuk jeni mësuar t’i dëgjoni, në të gjithë dimensionin e tyre… njerëzor. Prezantuesit, folësit e lajmeve si edhe të ftuarit e një viti në mijëra orë transmetimi janë selektuar me kujdes për të ngacmuar tek ju të qeshura dhe energji pozitive. Dj Vini Adi Pojana
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 5
Surprise 22:33 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 4
Surprise 22:32 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 3
Surprise 22:31 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 2
Surprise 22:30 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 1
Surprise 19:01 31/12/2021
Gafat dhe batutat e folësve të radios në një program special si asnjë tjetër
Surprise, Video Podcasts 16:34 05/01/2021