Momentet më pikante dhe gafat gjatë transmetimit të TAR në 2023 – Part 4
Surprise • 00:03 01/01/2024
Personazhet që mbushin ditët tuaja në radio çdo ditë do i dëgjoni siç nuk jeni mësuar t’i dëgjoni, në të gjithë dimensionin e tyre… njerëzor. Prezantuesit, folësit e lajmeve si edhe të ftuarit e një viti në mijëra orë transmetimi janë selektuar me kujdes për të ngacmuar tek ju të qeshura dhe energji pozitive. Salsano Rrapi Adi Pojana Visjan Ukcenaj Dj Vini
Momentet më pikante dhe gafat gjatë transmetimit të TAR në 2023 – Part 4
Surprise 00:03 01/01/2024
Momentet më pikante dhe gafat gjatë transmetimit të TAR në 2023 – Part 3
Surprise 00:02 01/01/2024
Momentet më pikante dhe gafat gjatë transmetimit të TAR në 2023 – Part 2
Surprise 00:01 01/01/2024
Momentet më pikante dhe gafat gjatë transmetimit të TAR në 2023 – Part 1
Surprise 00:00 01/01/2024
Njihuni me ‘gafaxhinjtë’ më të mëdhenj të Top Albania Radio!
Surprise 19:07 31/12/2022
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 5
Surprise 22:33 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 4
Surprise 22:32 31/12/2021