Njihuni me ‘gafaxhinjtë’ më të mëdhenj të Top Albania Radio!
Surprise • 19:07 31/12/2022
Personazhet që mbushin ditët tuaja në radio çdo ditë do i dëgjoni siç nuk jeni mësuar t’i dëgjoni, në të gjithë dimensionin e tyre… njerëzor. Prezantuesit, folësit e lajmeve si edhe të ftuarit e një viti në mijëra orë transmetimi janë selektuar me kujdes për të ngacmuar tek ju të qeshura dhe energji pozitive.
Njihuni me ‘gafaxhinjtë’ më të mëdhenj të Top Albania Radio!
Surprise 19:07 31/12/2022
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 5
Surprise 22:33 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 4
Surprise 22:32 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 3
Surprise 22:31 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 2
Surprise 22:30 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 1
Surprise 19:01 31/12/2021
Gafat dhe batutat e folësve të radios në një program special si asnjë tjetër
Surprise, Video Podcasts 16:34 05/01/2021