Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Stilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger, vetëm Oriola Marashi mund të konsiderohet modele Instagrami!”
Ta Thote Jonka • 18:40 15/06/2021
I ftuar në “Ta thotë Jonka” për të folur rreth modelimit virtual, pra të qenit një model/e në rrjete sociale ka qenë stilisti i njohur Niko Komani. Si një njohës i mirë i modës dhe ‘fashion’, Niko ka treguar se në Instagram nuk mund të jenë të gjithë model. Teksa, ka treguar se në Shqipëri, ka shumë pak modele të vërteta Instagrami, duke përmendur ndër to Oriola Marashin, e cila së fundmi është modele e kompanisë “Guess”. Ndërsa për të njohurit e tjerë në Instagram, Niko është shprehur se në Shqipëri të gjithë e konsiderojnë veten bloger. Ermir Jonka Niko Komani Dj Wizzii
Stilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger, vetëm Oriola Marashi mund të konsiderohet modele Instagrami!”
Ta Thote Jonka 18:40 15/06/2021
Çfarë të mirash do të sjellë “udhëtimi hapësinor”?
Ta Thote Jonka 16:42 08/06/2021
Kur do të vijë dita për makinat autonome?
Ta Thote Jonka 17:13 01/06/2021
Inxhinieri i teknologjisë, Arbenit Kryeziu: “Nuk është shumë larg globalizimi i makinave autonome”
Ta Thote Jonka 17:10 01/06/2021
Vetëm duke luajtur ‘Counter-Strike’ bëjmë një jetë më të mirë se mesatarja në Shqipëri?!
Ta Thote Jonka 12:46 26/05/2021
Jurlind Budurushi: “Ekziston mundësia që të na përgjojnë edhe nga laptopët e thjeshtë”
Ta Thote Jonka 14:48 18/05/2021
A do të kemi rrjet 5G në Shqipëri dhe nëse po si pritet të funksionojë?
Ta Thote Jonka 14:59 11/05/2021
Eksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj: “Besoj se brenda dy vitesh në Shqipëri do të ketë valë 5G”
Editori Sugjeron, Slider-Homepage, Ta Thote Jonka 21:43 10/05/2021
Çfarë është kriptomonedha?
Ta Thote Jonka 19:12 04/05/2021