Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Shifra surprizuese, Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë!
Ta Thote Jonka • 18:47 13/07/2021
Një episod ndryshe në “Ta Thotë Jonka”, teksa Jonka u përqëndrua te përfshirja e vajzave në sektorët e ndryshëm të teknologjisë si dhe te punësimi i tyre pikërisht në këta sektorë. Ermir Jonka DJ Wizzii
Në episodin e fundit të “Ta Thotë Jonka”: A do të arrijnë robotët të zëvëndësojnë njerëzit në një të ardhme?
Ta Thote Jonka 15:20 27/07/2021
Sipërmarrësi Eduart Istrefi: “Sektori i bujqësisë dhe blegtorisë cdo ditë e më shumë në zhvillim!”
Ta Thote Jonka 14:59 27/07/2021
Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”! Gjithashtu, Jonka tregoi dhe rreth risive që pritet të sjellë kjo kompani.
Ta Thote Jonka 14:46 20/07/2021
Shifra surprizuese, Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë!
Ta Thote Jonka 18:47 13/07/2021
Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshilla për navigimin në internet!
Ta Thote Jonka 18:45 13/07/2021
Kontrolli nga robotët, ndryshimet teknologjike që po ndodhin në botë dhe që së shpejti do të mbërrijnë në vendin tonë!
Ta Thote Jonka 18:13 06/07/2021
Jonka flet për çipat, zbuloni a po na i vendosin ato nën lëkurë pa e kuptuar!
Ta Thote Jonka 16:15 29/06/2021