Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”! Gjithashtu, Jonka tregoi dhe rreth risive që pritet të sjellë kjo kompani.
Ta Thote Jonka • 14:46 20/07/2021
Emisioni “Ta Thotë Jonka” vjen edhe ditën e sotme me shumë gjëra interesante rreth teknologjisë. Një episod i veçantë ku më tepër u diskutua për kompaninë “Apple” dhe gjithçka rreth saj. Gjithashtu, Jonka tregoi dhe rreth risive që pritet të sjellë kjo kompani. Jonka Dj Wizii
Në episodin e fundit të “Ta Thotë Jonka”: A do të arrijnë robotët të zëvëndësojnë njerëzit në një të ardhme?
Ta Thote Jonka 15:20 27/07/2021
Sipërmarrësi Eduart Istrefi: “Sektori i bujqësisë dhe blegtorisë cdo ditë e më shumë në zhvillim!”
Ta Thote Jonka 14:59 27/07/2021
Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”! Gjithashtu, Jonka tregoi dhe rreth risive që pritet të sjellë kjo kompani.
Ta Thote Jonka 14:46 20/07/2021
Shifra surprizuese, Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë!
Ta Thote Jonka 18:47 13/07/2021
Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshilla për navigimin në internet!
Ta Thote Jonka 18:45 13/07/2021
Kontrolli nga robotët, ndryshimet teknologjike që po ndodhin në botë dhe që së shpejti do të mbërrijnë në vendin tonë!
Ta Thote Jonka 18:13 06/07/2021
Jonka flet për çipat, zbuloni a po na i vendosin ato nën lëkurë pa e kuptuar!
Ta Thote Jonka 16:15 29/06/2021
Mbetjet elektronike, çfarë dëmesh po i sjellin kompanitë e smartphone-ave mjedisit për qëllime personale përfitimi?
Ta Thote Jonka 15:31 22/06/2021
Stilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger, vetëm Oriola Marashi mund të konsiderohet modele Instagrami!”
Ta Thote Jonka 18:40 15/06/2021
Çfarë të mirash do të sjellë “udhëtimi hapësinor”?
Ta Thote Jonka 16:42 08/06/2021
Kur do të vijë dita për makinat autonome?
Ta Thote Jonka 17:13 01/06/2021
Inxhinieri i teknologjisë, Arbenit Kryeziu: “Nuk është shumë larg globalizimi i makinave autonome”
Ta Thote Jonka 17:10 01/06/2021
Vetëm duke luajtur ‘Counter-Strike’ bëjmë një jetë më të mirë se mesatarja në Shqipëri?!
Ta Thote Jonka 12:46 26/05/2021
Jurlind Budurushi: “Ekziston mundësia që të na përgjojnë edhe nga laptopët e thjeshtë”
Ta Thote Jonka 14:48 18/05/2021
A do të kemi rrjet 5G në Shqipëri dhe nëse po si pritet të funksionojë?
Ta Thote Jonka 14:59 11/05/2021
Eksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj: “Besoj se brenda dy vitesh në Shqipëri do të ketë valë 5G”
Editori Sugjeron, Slider-Homepage, Ta Thote Jonka 21:43 10/05/2021
Çfarë është kriptomonedha?
Ta Thote Jonka 19:12 04/05/2021