Gjithçka nga Swing Marathon vetëm për ju ekskluzivisht nga TAR!
Swing Marathon • 18:42 04/05/2022
Me rastin e ditës ndërkombëtare të Jazz-it Top Albania Radio bëhet bashkë me Hemingway Fan Club Tirana në Swing Marathon, Edicioni i Pestë. Albana Ruçi dhe të veshurit e tjerë si në vitet ’30 sjellin një atmosferë feste jazz-i. Albana Ruçi
Gjithçka nga Swing Marathon vetëm për ju ekskluzivisht nga TAR!
Swing Marathon 18:42 04/05/2022
Mezi po e prisni?! Disa detaje të fundit nga eventi i shumëpritur, “Swing Marathon”!
Live From Tirana, Swing Marathon 09:50 30/04/2022
“Swing Marathon 2022” dhe gjithçka që duhet të dimë rreth saj na i zbulojnë Olta dhe Luiza!
Live From Tirana, Swing Marathon 09:36 20/04/2022