Mezi po e prisni?! Disa detaje të fundit nga eventi i shumëpritur, “Swing Marathon”!
Live From Tirana, Swing Marathon • 09:50 30/04/2022
Në emisionin “Live from Tirana” ishte i ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefoni koordinatori i eventit të shumëpritur, “Swing Marathon”, Altin Sukaj. Eventi artistik që nis nesër paradite në edicionin e pestë të saj ka në fokus muzikën jazz, organizohet në tren dhe zgjat disa orë. Cila është sfida më e madhe e këtij eventi? Elios Shuli Altin Sukaj Wizii Dj
Gjithçka nga Swing Marathon vetëm për ju ekskluzivisht nga TAR!
Swing Marathon 18:42 04/05/2022
Mezi po e prisni?! Disa detaje të fundit nga eventi i shumëpritur, “Swing Marathon”!
Live From Tirana, Swing Marathon 09:50 30/04/2022
“Swing Marathon 2022” dhe gjithçka që duhet të dimë rreth saj na i zbulojnë Olta dhe Luiza!
Live From Tirana, Swing Marathon 09:36 20/04/2022