“Swing Marathon 2022” dhe gjithçka që duhet të dimë rreth saj na i zbulojnë Olta dhe Luiza!
Live From Tirana, Swing Marathon • 09:36 20/04/2022
Të ftuara në “Live From Tirana” ishin Olta dhe Luiza. Të dyja vajzat na dhanë një informacion më tepër në lidhje me “Swing Marathon”. Një event shumë i bukur i cili realizohet për të pestin vit edhe pas pauzës dy vjeçare për shkak të COVID-19. Stenaldo Mëhilli Sindi Mila Olta Luiza Danko Dj
Gjithçka nga Swing Marathon vetëm për ju ekskluzivisht nga TAR!
Swing Marathon 18:42 04/05/2022
Mezi po e prisni?! Disa detaje të fundit nga eventi i shumëpritur, “Swing Marathon”!
Live From Tirana, Swing Marathon 09:50 30/04/2022
“Swing Marathon 2022” dhe gjithçka që duhet të dimë rreth saj na i zbulojnë Olta dhe Luiza!
Live From Tirana, Swing Marathon 09:36 20/04/2022