Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Pleqtë në miting”, ankesat vijnë plot humor vetëm në TAR Vintage!
Vintage • 14:02 01/08/2021
Si çdo të dielë i kushtojmë vëmendje të dashurve tanë të #radiomania, ku Top Albania Radio Vintage sjell video plot humor por duke trajtuar problematika apo stuata aktuale, por jo vetëm. Genti Pjetri Saimir Kodra
“Pleqtë në miting”, ankesat vijnë plot humor vetëm në TAR Vintage!
Vintage 14:02 01/08/2021
“Përrallë nga e kaluara” vjen në një formë krejt ndryshe dhe me më shumë humor në TAR Vintage!
Vintage 12:08 25/07/2021
Një video e re vjen nga TAR Vintage, “Plaku 2”. Vazhdimi i episodit të javës së kaluar.
Vintage 17:00 18/07/2021
Video më e re dhe plot humor e TAR Vintage, këtë herë mban titullin “Plaku”!
Vintage 12:29 11/07/2021
TAR Vintage vjen me videon më të re dhe argëtuese me titull “Peçi në Athinë”! Diçka ndryshe për të gjithë të apasionuarit e #radiomania!
Vintage 16:32 04/07/2021
TAR Vintage sjell “Peçi Polic”, një video plot humor vetëm për ju, për t’ju larguar monotonisë!
Vintage 13:49 27/06/2021
Episodi i ri i Vintage mban titullin “Peçi në Itali”. Një fragmet i këndshëm për të gjithë!
Vintage 13:09 20/06/2021
Peçi në Xhirim
Vintage 15:51 13/06/2021
Peçi në Buzuk
Vintage 16:32 06/06/2021
Peçi me taksi
Vintage 11:54 30/05/2021
“Peçi me Lorin”
Vintage 16:00 23/05/2021
Torta e ditëlindjes!
Vintage 14:47 09/05/2021
Nënprefekti
Vintage 15:47 02/05/2021
“Llazi”
Vintage 16:39 24/04/2021
Matrapazët e kasetave
Vintage 14:42 18/04/2021
Komisari
Vintage 16:54 11/04/2021
Kasetat e Top Albanias
Vintage 14:18 04/04/2021
“Lilo Labja”
Vintage 13:35 28/03/2021
Islami
Vintage 10:12 15/03/2021
Batalioni në Pushim!
Vintage 10:18 22/11/2020
Baftjari
Vintage 11:05 15/11/2020