Tahiri 2
Vintage • 18:18 05/06/2022
Tashmë është kthyer në një traditë në Top Albania Radio që çdo të dielë t'ju sjellim një material të përgatitur me shumë kujdes dhe mjaft dashuri, që mban emrin "Vintage". Saimir Kodra Bojken Lako
Putin në Lushnje!
Vintage 20:37 05/08/2022
Top Albania Radio është ‘number one’!
Vintage 16:46 02/08/2022
Ngrijeni zërin se është Top Albania Radio!
Vintage 19:58 28/07/2022
“Edhe fëmija lind nga Top Albania…”
Vintage 20:41 11/07/2022
TAHIRI 3 – Episodi i fundit i “Vintage”
Vintage 15:21 12/06/2022
Tahiri 2
Vintage 18:18 05/06/2022
Tahiri
Vintage 16:40 30/05/2022