Putin në Lushnje!
Vintage • 20:37 05/08/2022
Ka ardhur Putin në Lushnje! Shijojeni këtë video të punuar me shumë kujdes nga Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli dhe Ksanti Hysenlliu. Elios Shuli Stenaldo Mëhilli Ksanti Hysenlliu Dj Saix
Putin në Lushnje!
Vintage 20:37 05/08/2022
Top Albania Radio është ‘number one’!
Vintage 16:46 02/08/2022
Ngrijeni zërin se është Top Albania Radio!
Vintage 19:58 28/07/2022
“Edhe fëmija lind nga Top Albania…”
Vintage 20:41 11/07/2022
TAHIRI 3 – Episodi i fundit i “Vintage”
Vintage 15:21 12/06/2022
Tahiri 2
Vintage 18:18 05/06/2022
Tahiri
Vintage 16:40 30/05/2022