Fashion

Çfarë duhet të vishni këtë sezon feste…

Dhurata është pa dyshim pika kryesore e sezonit të festave. Veshja e festës nuk është aq e thjeshtë sa duket. Në të vërtetë, rregullimi i saktë i asaj që vishni në këtë rast është thelbësor. Ja se çfarë duhet të vishni këtë sezon feste:

1.Festa e koktejlit

Shpenzoni për një këmishë, stili i Casablanca do t’i bëjë të pranishmit tuaj të flasin. Kombinojini me pallto prej kashmiri nga LOEWE dhe pantallonat e gjera të SAINT LAURENT. Një palë çizme me taka dhe jeni perfekt.

2. Festa e zyrës

Këtu, ne kemi konceptuar një veshje që mund ta vishni shumë lehtë në zyrë dhe më pas direkt në ambientet e ngjarjes, pa u dukur në asnjërën prej tyre. Gjithçka ka të bëjë me ekuilibrin e siluetave të përditshme me printe dhe tekstura jokonvencionale, përkatësisht këmishën e mëndafshtë me vija të Lemaire dhe pantallonat me model të Séfr-it. Një xhaketë kamoshi duhet patjetër.

3. Festa e shtëpisë

Pritshmëritë do të jenë të ulëta në shtëpi, por kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të përpiqeni të jeni njeriu i veshur më mirë në dhomë. Dhe një lajm i mirë, ju mund ta bëni këtë shumë lehtë me xhinse. Shfaqni stilin tuaj duke u veshur me rroba që nuk duhet të funksionojnë logjikisht së bashku. Së pari, një bluzë e bardhë dhe më pas një këmishë. Kombinojeni me një çantë me grep dhe një palë shapka.