Celebrities Showbiz

Cristiano Ronaldo merr ekskluzivitetin e orës së re me vlerë 1.3 milionë dollarë!

Koleksioni i orëve të Cristiano Ronaldo-s është zgjeruar së fundmi me shtimin e një ore të mrekullueshme të paraqitur atij nga Jacob Arabo, themeluesi i Jacob & Co. Kjo kryevepër horologjike është ora Twin Turbo Furious Baguette, e cila mburret me turbillone të dyfishtë me bosht të trefishtë dhe vlera e saj e vlerësuar me pakicë është 1.3 milionë dollarë mahnitëse.

Megjithatë, kjo orë e jashtëzakonshme është ekskluzive, me vetëm 18 prej tyre në ekzistencë. Të posedosh një të tillë me çmimin e shitjes me pakicë duket se është e rezervuar për disa të zgjedhur, siç janë klientët e vjetër të Jacob & Co. dhe personazhe të famshëm globalisht si Cristiano Ronaldo.

Në një video të shpërndarë nga Jacob & Co., Jacob Arabo mund të shihet duke i dhuruar personalisht orën Twin Turbo Furious Baguette Cristiano Ronaldos. Vlen të përmendet se Ronaldo banon gjithashtu në hotelin e pasur Four Seasons brenda Kingdom Tower të Riadit.

Ajo që e veçon atë janë turbillonët e dyfishtë me bosht të trefishtë dhe përsëritësi i minutave dhjetore, duke kontribuar në çmimin e tij mahnitës prej 1.3 milionë dollarësh. Ora përbëhet nga 832 komponentë të ndërlikuar dhe është e zbukuruar me 75 bizhuteri të çmuara. Kutia e saj është punuar nga floriri rozë 18K dhe zbukuruar me 334 diamante të bardhë baguette, me kurorën që ndan të njëjtin material luksoz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacob Arabo (@jacobarabo)