Sport

Datat dhe oraret e ndeshjeve për Kategorinë Superiore, Kategorinë e Parë dhe Kupën e Shqipërisë!

Komisioni i Ligave dhe Garave në Federatën Shqiptare të Futbollit, FSHF përcaktoi kalendarin e ndeshjeve të kampionatit “Abissnet Superiore”, nga Java e 29-të e deri në Javën e 33-të. Po ashtu, kalendarin e ndeshjeve të “Kategorisë së Parë” nga Java e 26-të e deri në Javën e 31-të, si dhe kur do të luhen ndeshjet e para e të dyta gjysmëfinale të Kupës së Shqipërisë.  Gjithashtu është përcaktuar edhe se kur do të zhvillohet sfida e prapambetur e Javës së 27-të e kampionatit, Dinamo City-Teuta, e caktuar për më 3 prill, ora 18:00. Kalendari i plotë vijon si më poshtë:

ABISSNET SUPERIORE

JAVA 29

Egnatia-Kukësi                                  29.03.2024         15:00

Vllaznia-Erzeni                                  29.03.2024         19:00

Tirana-Teuta                                       29.03.2024         19:00

Laçi-Partizani                                     30.03.2024         15:00

Dinamo City-Skënderbeu                   30.03.2024         18:00

Ndeshje e prapambetur e javës së 27-të

Dinamo City-Teuta                              03.04.2024        18:00

JAVA 30

Kukësi-Dinamo City                             07.04.2024       15:00

Partizani-Vllaznia                                 07.04.2024        18:00

Teuta-Laçi                                             07.04.2024        18:00

Erzeni-Egnatia                                      08.04.2024        15:00

Skënderbeu-Tirana                                08.04.2024        18:00

JAVA 31

Tirana-Kukësi                                        13.04.2024          15:00

Skënderbeu-Teuta                                  13.04.2024          18:00

Vllaznia-Laçi                                         13.04.2024          18:00

Egnatia-Partizani                                    14.04.2024          15:00

Dinamo City-Erzeni                               14.04.2024          18:00

JAVA 32

Erzeni-Tirana                                          19.04.2024           15:00

Kukësi-Skënderbeu                                 19.04.2024          15:00

Laçi-Egnatia                                            20.04.2024          15:00

Partizani-Dinamo City                            20.04.2024          18:00

Teuta-Vllaznia                                        20.04.2024           18:00

JAVA 33

Skënderbeu-Erzeni                                  27.04.2024         18:00

Dinamo City-Laçi                                    27.04.2024         18:00

Egnatia-Vllaznia                                      28.04.2024         15:00

Kukësi-Teuta                                            28.04.2024         15:00

Tirana-Partizani                                        28.04.2024         19:00

KUPA E SHQIPËRISË FAZA GJYSMËFINALE

Kukësi-Tirana                                           03.04.2024         15:00

Egnatia-Vllaznia                                       03.04.2024         15:00

KUPA E SHQIPËRISË FAZA GJYSMËFINALE

Tirana-Kukësi                                           24.04.2024          15:00

Vllaznia-Egnatia                                        24.04.2024         18:00

 

Kategoria e Parë

 JAVA 26

Apolonia-Tomori                                          27.03.2024           14:00

Korabi-Flamurtari                                        27.03.2024            14:00

Kastrioti-AF Elbasani                                  27.03.2024            14:00

Burreli-Bylis                                                  27.03.2024           14:00

Besa-Luzi 2008                                             27.03.2024            14:00

Lushnja-Vora                                                 28.03.2024            14:00

JAVA 27

Bylis-Kastrioti                                               31.03.2024             14:00

Vora-Korabi                                                   31.03.2024             14:00

Flamurtari-Apolonia                                   31.03.2024                 14:00

Luzi 2008-Burreli                                         31.03.2024               14:00

Tomori-Besa                                                  31.03.2024              14:00

AF Elbasani-Lushnja                                   31.03.2024                 18:00

JAVA 28

Flamurtari-Tomori                                      06.04.2024                 15:00

Apolonia-Vora                                             06.04.2024                15:00

Korabi-AF Elbasani                                     06.04.2024                15:00

Lushnja-Bylis                                               06.04.2024                15:00

Kastrioti-Luzi 2008                                      06.04.2024                 15:00

Burreli-Besa                                                  06.04.2024                15:00

JAVA 29

Vora-Flamurtari                                           12.04.2024                15:00

Bylis-Korabi                                                 13.04.2024                15:00

Luzi 2008-Lushnja                                        13.04.2024                15:00

Tomori-Burreli                                               13.04.2024                15:00

AF Elbasani-Apolonia                                   13.04.2024                18:00

Besa-Kastrioti                                                 14.04.2024               15:00

JAVA 30

Vora-Tomori                                                   21.04.2024               15:00

Flamurtari-AF Elbasani                                  21.04.2024               15:00

Apolonia-Bylis                                                21.04.2024               15:00

Korabi-Luzi 2008                                            21.04.2024               15:00

Lushnja-Besa                                                   21.04.2024               15:00

Kastrioti-Burreli                                              21.04.2024                15:00

JAVA 31

Burreli-Lushnja                                               27.04.2024                15:00

Besa-Korabi                                                     27.04.2024                15:00

Luzi 2008-Apolonia                                         27.04.2024                 15:00

Tomori-Kastrioti                                               27.04.2024                15:00

Bylis-Flamurtari                                               29.04.2024                15:00

AF Elbasani-Vora                                             29.04.2024                18:00