Bota

David Grusch, ish-zyrtari ushtarak amerikan, flet mbi ekzistencën e UFO-ve: “U gjetën mbetje biologjike jo-njerëzore”!

David Grusch, i cili për vite me radhë ka shërbyer si oficer i lartë në shërbimin e inteligjencës së Forcave Ajrore të SHBA-së, ka bërë një deklaratë befasuese në Kongresin Amerikan. Ish-ushtaraku argumentoi se vendi ka pasur një program sekret prej disa vitesh, ai që kap, rikuperon dhe studion Fenomenet Ajrore të Paidentifikuara (UPA). Për Shtetet e Bashkuara, ky akronim është edhe më domethënës se akronimi i njohur i UFO-ve, pasi UPA-të përfshijnë të gjitha fenomenet atmosferike ose fizike, përveç objekteve të paidentifikuara.

Në vitin 2022, Grusch u bë një informator i autoriteteve dhe zbuloi ekzistencën e këtyre programeve sekrete. Ai tha:

Unë u informova, gjatë detyrave të mia zyrtare, për një program shumë dekadash të rikthimit të përplasjeve të UAP dhe inxhinierisë së kundërt, në të cilin m’u mohua qasja.

Në paraqitjen e tij tronditëse para Kongresit të SHBA, Grosch tha se vendi padyshim ka disa objekte jashtëtokësore në posedim të tij për shkak të përplasjeve në tokë gjatë viteve.bKur u pyet në lidhje me pilotët që operonin këto objekte, Grusch shkoi më tej duke pretenduar se ishin gjetur “biologjikë jo njerëzorë”. Ish-funksionari u shpreh se nuk mund të japë më shumë detaje, pasi bie nën informacion të klasifikuar.

Megjithatë, muajt e fundit ai kishte dhënë më shumë informacion rreth zbulimeve. Në një deklaratë për NewsNation, ai madje zbuloi se një nga anijet e gjetura ishte sa një fushë futbolli. David Fravor, një ish-pilot i marinës dhe drejtues skuadriljeje, gjithashtu mori pjesë në seancën dëgjimore si dëshmitar, dhe ai kujtoi se si ata takuan një objekt të çuditshëm në brigjet e Kalifornisë në 2004. Grusch pohoi:

Unë mendoj se ajo që ne përjetuam ishte përtej shkencës materiale dhe aftësive që kishim në atë kohë, që kemi aktualisht ose që do të kemi në 10 deri në 20 vitet e ardhshme.