“Dy finalistët e parë janë Romeo dhe…”/Atalanta Kërçyku: “Nëse do të isha banore do të debatoja me…”
Big Brother Radio • 22:12 12/04/2024
E ftuar në emisionin "Big Brother Radio" ka qenë Atalanta Kërçyku, për të bërë një analizë të lojës së banorëve dhe për të dhënë mendimin e saj për videot më të spikatura gjatë 24 orëve të fundit në shtëpinë e BBV. Albana Ruçi Atalanta Kërçyku Dj Ankloe
“E kam paragjykuar…”/ Paloma komenton banorët e “BBV3: Egla Ceno është kryefjala!
Big Brother Radio 01:20 18/05/2024
“Duam pagesë që e bëmë emër…”/Andi, Kilda dhe Kejvin analizojnë deklaratën e Eglës për portalet!
Big Brother Radio 19:08 17/05/2024
Cili ka qenë avantazhi i Heidit/Drini Zeqo:“Nuk është kaq e pafajshme, fsheh diçka pas buzëqeshjes…”
Big Brother Radio 18:20 16/05/2024
“Do më shikoni shumë shpejt në Top Channel…”/ Çfarë zbulon Fation Kuqari në TAR?!
Big Brother Radio 20:17 15/05/2024
Monika Lubonja refuzon të komentojë Eglën!/ Roza Lati flet për rikthimin në ekran…
Big Brother Radio 20:44 14/05/2024
Aldor Nini për BBV: “Banori më me influencë në rrjetet sociale është…”!
Big Brother Radio 22:01 13/05/2024
Çfarë do të mbajë mend Shkëlqim Bega nga BBV?/Egla apo Heidi, Arjola Shehu zgjedh fituesen e BBV3!
Big Brother Radio 21:30 11/05/2024