Health & Beauty

E merrni kudo me vete, produkti që është më i ndotur se tualeti!

Një ekspert ka paralajmëruar se çanta juaj e dorës mund të jetë më e ndotur se ulësja e tualetit dhe madje mund të përmbajë baktere fekale. Nga tavolinat e restoranteve dhe madje edhe dyshemetë e tualetit, çantat e dorës vendosen pothuajse kudo që shkojmë. Ekspertët e shtëpisë thonë se çantat e dorës cilësohen si një nga vendet më të këqija për mikrobet dhe mund të përhapin baktere të dëmshme rreth pronës tuaj.

“Çantat e dorës janë çuditërisht një nga faktorët më të mëdhenj kur bëhet fjalë për përhapjen e baktereve në shtëpinë tuaj”,-thotë eksperti Terry Fisher.

Ato shpesh vendosen në dysheme të papastra dhe më pas futen në anën e kuzhinës ose në shtratin tuaj kur ktheheni në shtëpi. Besojeni apo jo, shumica e çantave janë shpesh më të ndotura se ndenjësja juaj e tualetit, me studime që zbulojnë praninë e baktereve të dëmshme si E. Coli dhe madje edhe çështjet fekale.