S’e Kam me Ty

Edi Manushi bën bashkë Vasilibi Qiçunin dhe Iqini Rirjakon…në një duet ekskluziv

Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur…

Një emsion nga Jonida Aliçkolli, Elios Shuli dhe Lei Kraja.