Horoskopi

Fenomeni astral i shkurtit dhe ndryshimet që do të sjellë tek të gjitha shenjat e zodiakut!

Mes 13 shkurtit dhe 23 marsit, Marsi, planeti i veprimit, energjisë dhe vendosmërisë, kalon tranzit me Ujorin dhe i vë gjërat në lëvizje në mbretërinë e sunduar nga ky i fundit. Regjistri astral stimulon pavarësinë, dëshirën për liri, përfshirjen në përvoja të reja. Gjithashtu, në javën e fundit të shkurtit, ka një dëshirë të fortë për ndryshim dhe transformim, veçanërisht pasi Marsi formon një lidhje me Plutonin, planetin e transformimeve të thella, i cili sapo ka hyrë në Ujor.

Të dy planetët bashkojnë forcat dhe do të shkaktojnë një ndryshim të madh në shumë nivele. Marsi simbolizon energjinë që ne vendosim në botën e jashtme dhe Plutoni i referohet energjisë, e cila na ndihmon të transformohemi brenda nesh. Në gjysmën e dytë të shkurtit, Marsi formon një lidhje me Venusin, planetin e dashurisë. Ja si do të ndikojë te shenjat e zodiakut:

Dashi

Sundimtari Marsi, duke kaluar tranzit përmes Ujorit, sjell shumë energji në miqësitë, jetën shoqërore dhe projektet afatgjata. Mund të lindin edhe konflikte, por rekomandimi i yjeve është që t’i qasen në mënyrë konstruktive energjisë që marrin.

Demi

Planeti i veprimit e Ujori kalimtar u sjell atyre veprim dhe vendosmëri për të ndjekur qëllimet e tyre profesionale. Kujdes nga marrëdhëniet me autoritetet apo eprorët, të cilat mund të bëhen konfliktuale! Një periudhë transformimesh të thella po vjen nga pikëpamja profesionale.

Binjakët

Marsi, planeti i veprimit, duke kaluar tranzit përmes Ujorit, u sjell energji dhe shqetësime për studim, zhvillim personal, udhëtim. Nëse kohët e fundit vendasit janë përballur me shumë konflikte në lidhje me parimet dhe besimet, tani ka mundësi që ata të kenë njëfarë ndërgjegjësimi, duke ndjekur disa përvoja.

Gaforrja

Marsi sjell vendosmërinë për të përfituar avantazhe financiare, por edhe energji për të zgjidhur një kontekst financiar, për të riprogramuar një kredi, për të marrë në zotërim disa mallra ose një trashëgimi. Konfliktet me shefat mund të lindin edhe për shkak të buxheteve që ata menaxhojnë.

Luani

Marsi duke kaluar nëpër shenjën e Ujorit, u sjell veprime dhe iniciativa përsa i përket marrëdhënieve, martesës dhe partneriteteve profesionale. Mund të ndodhë një transformim i madh që të lindurit e kesaj shenje nuk e presin. Kushtojini vëmendje mënyrës sesi afrohen konfliktet, sepse Marsi mund të sjellë tension.

Virgjëresha

Për Virgjëreshën, vjen vendosmëri në shtëpinë e punës, aktivitetet profesionale, marrëdhëniet me kolegët dhe planin e shëndetit. Te lindurit e saj do jenë shumë aktivë në punë dhe mund të përfshihen në më shumë projekte. Kujdes nga marrëdhëniet me kolegët!

Peshorja

Oritet veprime dhe energji e shtuar lidhur me dashurinë, lumturinë, aventurat romantike, fëmijët, argëtimin dhe kreativitetin. Profesionalisht, Peshoret do të kenë iniciativa dhe do të investojnë energji në një projekt ku mund ta gjejnë veten mirë.

Akrepi

Akrepi mund te presë dicka pozitive në zgjidhjen e çështjeve që lidhen me shtëpinë, familjen, trashëgiminë dhe prindërit. Akrepat janë gjithashtu të interesuar për një transformim të thellë emocional dhe do të mund të nxjerrin në sipërfaqe disa ndjenja, të cilat i kanë varrosur, duke qenë të hapur ndaj shërimit.

Shigjetari

Shigjetari do të ketë energji të re në komunikim dhe ndërveprim me të tjerët. Gjithashtu, Shigjetarët mund të jenë shumë aktivë në një aktivitet intelektual. Kini kujdes, megjithatë, nga dëshira për të hyrë më shpesh në konflikte verbale!

Bricjapi

Lajmi i mirë për Bricjapin është mundësia e rritjes së të ardhurave; ata pritet të fitojnë më shumë dhe ta vlerësojnë më tepër veten. Kujdes nga vendimet e nxituara në menaxhimin e parave!

Ujori

Hyrja e Marsit shton energjinë në të gjitha fushat e jetës. Do të ndjejnë një impuls të fortë për të nisur faza të reja, për të vlerësuar veten dhe për të bërë një ndryshim rrënjësor.

Peshqit

Peshqit do të kenë një ridrejtim të energjisë nga brenda për shërim ose ribalancim. Reflektimi dhe meditimi do t’i ndihmojë shumë ata dhe rekomandimi i yjeve është të kërkojnë të bëjnë gjëra që i kënaqin, të gjejnë gëzim në çdo gjë të vogël.