Lifestyle Love & Sex

Gabimet që po bëni në një lidhje në distancë që mund të shkatërrojnë marrëdhënien tuaj!

Ka pak gjëra në jetë që testojnë qëndrueshmërinë e një romance si një marrëdhënie në distancë. Ka shumë mënyra për të mbajtur gjallë shkëndijën e dashurisë dhe lidhjen në distancë, por gjithashtu ka edhe disa gabime që duhet t’i shmangni. Le t’i zbulojmë së bashku…

Dërgoni mesazhe me një fjalë

Dërgimi i mesazheve me një fjalë lë të kuptohet se jeni i mërzitur me partnerin tuaj. Kjo mund të shqetësojë atë dhe mund të supozojë se jeni duke u larguar prej tij. Edhe nëse nuk keni ndjenja të tilla ngacmuese, dërgimi i teksteve me një fjalë priren të shqetësojnë partnerin tuaj.

Xhelozia

Duke qenë se të dy po kaloni një pjesë të madhe të kohës suaj larg njëri-tjetrit, mund të ndiheni xhelozë duke e ditur se ai kalon shumë kohë me koleget femra, ndërsa partneri mund të jetë xheloz për mikun tuaj më të mirë mashkull. Megjithatë, duke vepruar vazhdimisht me dyshim, sepse nuk i besoni besnikërisë së tyre, mund të sjellë katastrofë për lidhjen tuaj.

Mbyllni telefonin në mes të një zënke

Njerëzit që kanë një marrëdhënie në distancë kalojnë pjesën më të madhe të kohës duke folur në telefon për të qëndruar në kontakt. Pra, ndërsa grindjet tuaja mund të jenë virtuale, përpiquni të shmangni tundimin për të mbyllur telefonin në mes të një debati me partnerin tuaj. Nëse e ndërpret telefonatën dhe fik telefonin, kjo mund ta bëjë të vështirë për ta që të bëjnë paqe me ju.

I mbani mëri

Ky është një tipar agresiv pasiv që shumë e përdorin për t’u hakmarrë ndaj partnerëve të tyre. Disa madje e bëjnë këtë për t’i bërë të ditur të dashurit të tyre se janë të mërzitur me ta. Thënë kjo, komunikimi i qartë është çelësi për një marrëdhënie të suksesshme. Pra, mos i jepni kurrë partnerit tuaj trajtimin e heshtur, përkundrazi tregojini atij se çfarë mendoni se nuk duhet të kishte bërë.