Celebrities Gossip Showbiz Tech

“Jam i lumtur…”/Jeta e Elon Musk së shpejti një film, detajet e para…

Gjithmonë njerëzit e famshëm të cilët kanë pasur një karrierë mjaft të suksesshme dhe kanë shkëlqyer në fusha të ndryshme kanë qenë në një lloj mënyre edhe një frymëzim për regjisorët dhe shkrimtarët që të sjellin në versionin e një filmi apo me anë të librave jetën e tyre.

Së fundmi është bërë e ditur se historia e miliarderit të teknologjisë Elon Musk do të përshtatet në një film të bazuar në librin e Walter Isaacson dhe me regjisor Darren Aronofsky. Ka pasur shumë përpjekje për të bërë një film për jetën e Elon Musk nga regjisorë të tjerë, por mesa duket ai i ka thënë “po” vetëm regjisorit të famshëm Darren Aronofsky. Sa i përket Aronofsky-t, është një regjisor i famshëm, i nominuar për çmimin Oscar dhe ka drejtuar disa nga filmat më të mirë si “Black Swan”, “The Whale” dhe “Requiem for a Dream”.

“A24” është kompania që do të bëjë filmin dhe që fitoi “luftën” e ofertave për të realizuar projektin. Musk ka nënshkruar për realizimin e filmit dhe për regjisorin e tij, duke postuar në X (dikur Twitter).

Jam i lumtur që Darren po e bën këtë. Ai është një nga më të mirët.

Vlen të theksohet gjithashtu se Musk fillimisht u bë i njohur kur themeloi SpaceX, një kompani për prodhimin e anijeve kozmike, në vitin 2002. Ai ishte gjithashtu një investitor i hershëm në Tesla dhe përfundimisht u ngjit në gradën për t’u bërë kryetar i gjigantit të automobilave (një pozicion nga i cili u largua në 2018 pasi ishte paditur nga SEC), arkitekti i produktit dhe CEO. Së fundmi, Musk mori vendimin për të blerë Twitter për 44 miliardë dollarë, duke e riemërtuar së fundmi në X. Që kur mori përsipër platformën e mediave sociale, Musk ka bërë disa ndryshime që kanë shkaktuar reagime të shumta, duke përfshirë pushimin nga puna të një numri të madh të punonjësve të kompanisë. tarifimi i përdoruesve për verifikimin dhe heqja e titujve nga lidhjet e shpërndara në ‘site’. Ai është aktualisht personi më i pasur në botë, me Bloomberg dhe Forbes që vlerësojnë pasurinë e tij neto në më shumë se 200 miliardë dollarë.