Horoskopi

Jupiteri nuk e pëlqen këtë shenjë të zodiakut dhe si rrjedhojë janë të pafat…

Planetët ndryshojnë pozicionin e tyre dhe çdo herë ushtrojnë një ndikim të ndryshëm tek ne, i cili ose na favorizon ose na e bën jetën edhe më të vështirë. Planeti i zgjerimit dhe i fatit, pra Jupiteri, duket se nuk e pëlqen shumë shenjën e Peshqve, e cila është karakterizuar si shenja më e pafat në astrologji. “Duke qenë se Jupiteri është planeti i fatit dhe i bollëkut, shenjat ku Jupiteri nuk është në formën e tij më të mirë kanë më pak gjasa të jenë me fat”,- shpjegon astrologu i njohur Inbaal Honigman.

Kjo shenjë e veçantë e ujit duhet të balancojë dramën në jetën e tij, ndërsa ai zakonisht përballet me shumë kthesa derisa të arrijë qëllimin e tij. “Fatkeqësia e tyre është një kombinim i rrethanave thjesht fatkeqe dhe stresit. Ata në njëfarë mënyre sabotojnë veten dhe tërheqin energji negative me mendimet e tyre. Peshqit mendojnë se planetët janë kundër tyre, kur në fakt nuk janë vetëm kaq, por stresi i tyre e bën fatin të duket edhe më i vështirë”-shpjegon astrologu.