Horoskopi Lifestyle Love & Sex

Keq na vjen por me këto shenja të zodiakut, kënaqësia në shtrat nuk është e garantuar…

Se sa i pajtueshëm jeni romantikisht dhe seksualisht me dikë varet nga shumë më tepër sesa thjesht astrologjia dhe është shumë e mundur të përputheni me dikë në këtë fushë edhe nëse shenjat tuaja janë të papajtueshme. Sigurisht, disa shenja të zodiakut e kanë të vështirë t’ju japin kënaqësi në shtrat pasi nuk është prioriteti i tyre absolut. Me fjalë të tjera, disa shenja të zodiakut janë më të larguara nga seksi. Ja se për cilat po flasim…

Luani

Luani e do veten shumë, kërkon vëmendjen e të gjithëve dhe nuk mund të ndajë lehtësisht ndjenjat. E ka të vështirë të shprehet se kujdeset për tjetrin dhe kjo rezulton në kimi të dobët seksuale. Ai së pari kujdeset që ai të kalojë mirë dhe injoron dëshirat e partnerit të tij. Pikërisht këtë bën në seks.

Virgjëresha

Këtu vetëkënaqja dhe disiplina janë në nivele të tjera dhe kjo nënkupton seksin e keq. Ai vazhdimisht kërkon konfirmim dhe kjo e lodh partnerin ndërkohë që ai nuk është i hapur për eksperimente. Kjo shenjë lodhet lehtë dhe preferon përsëritjen në vend që të provojë diçka të re që do të emocionojë partnerin e tij.

Binjakët

Binjakët para seksit preferojnë përqafimet dhe puthjet. Zakonisht thonë shumë dhe bëjnë pak, gjë që ju e quani problem në seks. Është natyra e Binjakëve që të premtojnë shumë, por në fund mërziten duke i dhënë ato. Ata gjithmonë kanë nevojë për një histori dashurie që do t’i zgjojë emocione të reja dhe kur bëhet fjalë për seksin padyshim që nuk është në prioritetet e tyre.