Love & Sex

Këto 7 këshilla janë gjithçka që ju nevojiten për seksin ‘më të nxehtë’ në makinë!

Seksi në makinë është një nga aventurat më të mira seksuale. Seksi në të njëjtin vend mund të bëhet paksa i mërzitshëm. Kështu që herën tjetër nëse nuk dini ku të bëni seks, ne tashmë ju kemi dhënë një mundësi të mirë dhe ajo është makina juaj. Megjithatë, ka disa gjëra që duhet të dini përpara se të hipni në makinë. Ju sigurisht nuk dëshironi të kapeni nga një polic ose të përfshiheni në një aksident. Prandaj ndiqni këto këshilla për t’u siguruar që seksi në makinë do të jetë një nga përvojat tuaja më të mira seksuale.

1. Shtoni argëtimin

Makinat padyshim vijnë me disa aksesorë të integruar që mund t’i përdorni si aksesorë seksi. Rripat e sigurimit janë një aksesor i tillë që mund ta shfrytëzoni sa më shumë. Shtoni një prekje të çuditshme në aventurën tuaj seksuale në makinë me rripin e sigurimit. Për seks më të mirë dhe të rehatshëm, uluni në sediljen e pasagjerit.

2. Luani me temperaturën

Mund ta ndizni rrymën për ca kohë, por pas një kohe ta fikni. Seksi është padyshim më i avulluar me gjithë nxehtësinë dhe djersën e trupit. Gjithashtu kur temperatura ndryshon nga i ftohti në nxehtësi, lëkura thuhet gjithashtu se bëhet e ndjeshme.

3. Përfitoni sa më shumë nga çatia juaj e diellit

Nëse keni një makinë që ka çati dielli, atëherë shfrytëzojeni sa më shumë dhe mbajeni të hapur. Uluni poshtë çatisë së diellit. Kur planifikoni një seks me makinë, është gjithmonë më mirë të vishni një fund dhe të hiqni dorë nga të brendshmet. Më pas seksi mund të jetë i qetë.

4. Provoni pozicionin ku vajza qëndron sipër

Për seksin me makinë, pozicioni më i mirë është ai ku gruaja është sipër dhe e mbështjell burrin e saj. Ju mund ta shtyni sediljen prapa dhe duhet që ai thjesht të shtrihet rehat.

5. Përdorni pasqyrën e pamjes së pasme

Tani, përpara se të hutoheni, mund të përdorni pasqyrën e pamjes së pasme dhe ta poziciononi në mënyrë të tillë që të jetë përballë jush. Ju mund t’i shikoni të gjitha veprimet tuaja dhe nuk ka asgjë më të nxehtë se kaq.

6. Fikeni gjithmonë makinën

Kjo është për qëllime sigurie. Fikeni makinën dhe parkojeni në një vend të sigurt. Airbagët mund të jenë një vrasës total i humorit, na besoni.

7. Seksi në makinë pas perëndimit të diellit

Koha më e mirë për të bërë seks në makinë është pas perëndimit të diellit. Në këtë mënyrë, shanset që njerëzit t’ju vënë re janë më të pakta. Gjithashtu temperatura është zakonisht pak më e ftohtë gjatë natës sesa gjatë ditës.

Përveç këtyre, mund të konsideroni të mbani edhe një peshqir ose çarçaf në mënyrë që sediljet prej lëkure të mos ju bëjnë të pakëndshëm. Ndiqni këto këshilla dhe seksi në makinë do të jetë më i nxehtë se sa mund ta imagjinoni.