Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Martesa nuk është për të gjithë!” 5 tipe njerezish qe nuk duhet te martohen sipas Blerina Shehut
Sot Nuk Është e Hënë • 18:55 29/06/2021
"Sot nuk është e hënë” përfundoi të hënën e sotme me një temë mjaft interesante. Me të ftuarën tanimë mike të emisionit Blerina Shehu u diskutua tema e martesës. Jo martesa si koncept vetëm, por cilët tipe njerëzish nuk duhet të martohen? Sipas studimeve, na tregon Blerina dhe Koloreto Cukali në një bisedë tepër interesante! Koloreto Cukali Blerin Shehu Dj Wizzii
“Rrjetet sociale janë përforcues i gjendjes depresive!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:17 19/10/2021
“Në atë stadium, jo Covid-in po mund të merrje edhe gonorrhean!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:16 19/10/2021
Sipas studimit, europianët dhe amerikanët janë shumë të pisët!
Sot Nuk Është e Hënë 18:13 19/10/2021
“Ambasadori britanik ju ankua kryeministrit për shtëpitë e barit, ai ka për vete shtëpi betoni!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:07 19/10/2021
Libri “Vit pas viti” i Viktor Gjika, i sjellë nga Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 18:05 19/10/2021
Koloreto Cukali: “Poshtë Maratona!”
Sot Nuk Është e Hënë 17:55 19/10/2021
Sali Berisha mbushi 77 vjeç gjatë revolucionit të vonuar që po bën në Partinë Demokratike…
Sot Nuk Është e Hënë 17:46 19/10/2021