BBV - Live nga shtëpia - NEWS Celebrities Film & Tv Magazine

“Më hoqe nga Instagrami se kishe të dashurën xheloze”, Roza akuzon Romeon!

Meritoni dhe Romeo kanë zhvilluar një podcast për Top Albania Radio, ku kanë folur për çështje të ndryshme dhe në fund arritën të bënin dhe paqe duke i kërkuar njëri-tjetrit falje. Në këtë podcast u bashkua e Roza i cili i kujtoi Romeos se e ka hequr nga Instagrami pasi kishte të dashurën xheloze. Romeo e mohon këtë gjë dhe e pyet se për cilën të dashur e ka fjalën.

Roza: Më ka hequr edhe e kam diskutuar që në fillim, sepse kishte të dashurën xheloze.

Romeo: S’ka lidhje fare.

Roza: Donaldi nuk më ka hequr. Ti më ke hequr sepse ke pasur të dashurën xheloze. Hë trego të vërtetën tani. Sa u lidhe.

Romeo: Kë të dashur kam patur xheloze?

Roza: E di vetë ti…

Romeo: E ke gabim. Po si të kam hequr ty edhe s’kam hequr të tjera? Po dale se kjo s’më rri mua. Kushedi ç’do kesh bërë…