BBV - Live nga shtëpia - NEWS Celebrities Film & Tv Magazine Showbiz

Meriton Mjekiqi flet për planet e tij pas përfundimit të eksperiencës në BBV!

Në Top Albania Radio, gjatë ditës së djeshme, vijoi transmeti i fundit për këtë sezon i ‘Big Brother Live nga Shtëpia’, me një kohëzgjatje nga ora 15:00 deri më 18:00, një emision radiofonik nga shtëpia më e famshme në vend. Personazhet më të komentuar rivihen në rolet e prezantuesve e të ftuarve, me plot të papritura dhe emocione. Në këtë episod të fundit, Jonida Aliçkolli dhe Elona Duro ishin dy moderatoret prezente në shtëpi, të cilat intervistuan një e nga një banorët finalistë.

Në përfundim të intervistës së tij, Meriton Mjekiqi u pyet nga Elona Duro se si do të jenë planet e tij pas përfundimit të BBV. Do ta sjellë emisionin e tij të famshëm në Shqipëri? Do ta ndajë jetën mes Prishtinës dhe Tiranës? Do të bashkëjetojë me Ilnisën në Kosovë? Ja se si u përgjigj ai:

Vetëm dua të dal njëherë dhe të mendoj qetë se gjërat rrëmujë do të jenë. Të shohim se si do të ecin gjërat. Uroj që të mos jem pikiatë. Të jemi mirë. Të paktën siç i kemi lënë gjërat, t’i kemi edhe kur të dalim.