Fashion Health & Beauty

Modelet e flokëve për flokë të yndyrshëm që do t’ju bëjnë ta shtyni larjen e flokëve tuaj ditën tjetër!

Nëse rrënjët tuaja duken të yndyrshme, zgjedhja juaj më e mirë është të kërkoni në google “stilime flokësh për flokë të yndyrshëm”. Larja e flokëve çdo ditë mund të shkaktojë dëme pasi heq vajrat dhe pavarësisht se sa kondicioner përdorim më pas, në fakt mund të thajë flokët në përgjithësi. Po kështu, reduktimi i frekuencës me të cilën përdorim mjetet tona të ngrohjes do t’i japë flokëve tuaj pushimin më të mirë.

Kuptohet, askujt nuk i pëlqen që flokët e tyre të duken të yndyrshëm. Kur dukemi mirë, ndihemi më mirë, por lajmi i mirë është se ne mund të ndihemi të bashkuar ndërkohë që u japim flokëve një pushim nga larja e përditshme. Mjafton vetëm një taktikë e zgjuar: të zgjedhësh modele flokësh të bukur në ditën e dytë (ose të tretë). Nëse na pyesni ne , një strukturë flokësh paksa e çrregullt është shumë stil.

Kjo është arsyeja pse stilistët kryesorë të flokëve punojnë shumë për të përsëritur tërheqjen e fijeve të zhbëra. Maestroja i flokëve,Sam McKnight pranoi se përdorte rregullisht produkte për të shuar flokët e freskët në diçka pak më të çrregullt. Dhe nuk mund të mohohet se një spërkatje e besueshme e shampos së thatë mund të bëjë mrekulli.

Në anën e kundërt të spektrit, flokët super të shkrirë janë po aq mahnitës. Bishtat e rrëmbyer, të lëmuar përsëri në vend, mund të duken ultra elegant dhe pastërtia e viteve nëntëdhjetë është një atmosferë (rasti në fjalë: topuz supermodele).

Pra, nga nyjet e sipërme, kthesat, gërshetat dhe të gjitha llojet e argëtimit me gjysmë topuz, ne kemi përmbledhur modifikimin tonë të dukjeve super të lehta dhe super të kursyera për kohën kur flokët tuaj janë të palarë. Këtu janë 7 nga modelet tona të preferuara të flokëve për flokë të yndyrshëm…

1. Topuz i stilit të viteve ’90

2. Gërshetat e çrregullta

3. Flokë të kapura me kapëse

4. Model flokësh si ‘Mimoza Llastica’

5. Topuz i dekoruar me aksesorë

6. Aksesorë flokësh

7. Topuz i kapur poshtë