Aktualitet Politikë

Monika Kryemadhi lëshon gojën: Nuk më rr**et as për burgun as për SPAK-un!

Monika Kryemadhi ka lëshuar gojën gjatë fjalës së saj të mbajtur në Komitetin Drejtues Kombëtar, teksa tha se “nuk më rruhet për SPAK e burgun”.

Monika Kryemadhi:

A do ta propozojë Meta Cakën? Se është krahinalizëm!

A do ta propozojë një skraparli tjetër? Musabelliu do jetë anëtarë i komitetit se krahinalizëm është… është unë kam merita më shumë se ca të tjerë, por statuti të përjashton…

Propozimet e mia për pikën 70 do ia paraqes konventës kombëtare. Tashmë që morëm propozimet i kemi dhe më të sakta për t’i paraqitur dhe pse hermetizimi për të shpëtuar nga spiunët e SPAK ishte shumë i madh, më në fund i morëm të dhënat…

Shumë prej jush u thuhet distancohuni nga Monika se do shkojë në burg, u them nuk më rruhet as për burgun as për SPAK.

Sa kam parë kumbulla e fara luledielli të tilla në këto 30 vjet si puna e këtyre do hyjnë e do dalin sa të duash.

Kryetari i Partisë së Lirisë tha se ‘Kryemadhi po bie në kundërshtim me kodin e etikës’, pasi ajo deklaroi se ‘nuk i rruhej’ për SPAK-un dhe as për burgun.

 “Bie në kundërshtim me kodin e etikës. Tani mendoj se është mbledhje e rëndësishme, ka shqetësim për rendin e ditës, por po jepet 10 ditë para. Ne mund të mblidhemi edhe në 4 të mëngjesit. Shikoj një mos kuptim të qartë çështje nepotizmi. Më duhet t’i ndihmoj ata që s’janë të qartë. Partitë politike nuk duhen bërë instrumenta biznesi për familje të caktuara, përfshirë familjen e Ilir Metës dhe familjet e tjera. Ka 100 anëtarë LRI, sot nuk janë as 40. Ka më shumë këshilltarë se anëtarë, kjo është si pasojë e nepotizmit. Kemi një bashkëpunim të shkëlqyer me institutin amerikan. Kemi një model shumë të qartë. Për herë të parë Ilir Meta që e beri ministër e mori në telefon i thatë falënderoj që ke qenë në mbledhje te komitetit, edhe nesër dua të jesh prezente. Kishte një përpjekje për të sabotuar forumin. Nepotizmi e bëri atë që kur të më dali përpara të skuqet. A mundet një njeri që si kish vajt mendja kurrë që do bëhej ministër, mos të kthente një përgjigje dhe të shpikte një gënjeshtër. Ja nepotizmi. Ka përzënë gjysmën e atyre që votuan në 2017. Ai nuk ishte vendim, ishte krim djegia e mandateve. Të gjithë kanë përgjegjësi përveç Erisa Xhixhos. Kjo nuk është lojë, Ilir Meta nuk ka bërë lojë me kushtetutën dhe me interesin kombëtar.”-u shpreh Ilir Meta.