Lifestyle Love & Sex Music

Na thoni llojin e muzikës që dëgjoni më shumë, t’ju themi si do jeni në seks!

Pas seksit dhe ushqimit të shijshëm, muzika ndikon mirë te njerëzit, e arsyeja për këtë është çlirimi i hoormoneve që janë përgjegjëse për gjendjen e mirë shpirtërore dhe fizike. Shekspiri ka shkruar se muzika është ushqimi i dashurisë, e nuk ishte i vetmi që dashurinë dhe seksin i kishte ndërlidhur me muzikën.

Muzika krijon përjetim romantik, sepse fjalët e këngës zgjojnë imagjinatën, ndërsa ritmi ndikon në lëvizjet që bëni. Shijet e muzikës janë të ndryshme, por te shumica e njerëzve shkon më se miri muzika e filmave. Ndoshta sepse na përkujton skena seksi dhe romantike nga filmat, të paktën sipas ekspertëve.

Shumicës së njerëzve u pëlqen muzika me ritmin e të rrahurave të zemrës. Pos muzikës, edhe tingujt e oqeanit zgjojnë dëshirën seksuale, sidomos te gratë, të cilat nën tingujt e tillë ndihen mirë dhe tërheqëse brenda vetes së tyre. Sipas hulumtimeve, adhuruesit e muzikës xhaz më së shumti praktikojnë seksin, ndoshta arsye është tingulli erotik i saksofonit.

Muzika R’n’B është e përsosur për mbrëmje sensuale dhe për dashuri të ngadaltë. Sipas mendimit të shumicës së grave dhe të burrave, muzika metal është tingulli i fundit që do të dëshironin të dëgjonin. Kjo muzikë sipas hulumtimeve nervozon dhe zemëron njerëzit.