Celebrities Film & Tv

Në javën e parë të muajit tetor një listë e gjatë filmash nuk do të transmetohen më në Netflix në SHBA!

Çdo muaj që kalon do të thotë një grup tjetër filmash që hiqen nga Netflix. Më poshtë, ne do t’i hedhim një vështrim të gjithë filmave dhe serialeve që aktualisht janë vendosur që do të hiqen nga shërbimi gjatë muajit të ardhshëm, pra në tetor në Shtetet e Bashkuara. Ne rendisim titujt dhe datën se kur do të hiqet, që do të thotë se nëse dëshironi të shikoni ndonjë nga shfaqjet ose filmat më poshtë, do t’ju duhet ta bëni këtë një ditë përpara se të jetë e renditur këtu.

Së fundi, nëse po pyesni veten pse Netflix po humbet përmbajtjen, kjo ndodh sepse një pjesë e madhe e “bibliotekës” Netflix është e licencuar nga kompani të tjera. Kjo në thelb do të thotë që Netflix merr me qira tituj për një periudhë të caktuar kohe, dhe se koha që vjen do të thotë që shfaqja ose filmi hiqet.

Filmat dhe serialet që nuk do të jenë më në Netflix nga data 1 tetor

 • 28 Days (2000)
 • 60 Days In (Season 3) –
 • A League of Their Own (1992)
 • A Witches’ Ball (2017)
 • Annihilation (2018)
 • Are You Afraid of the Dark? (Season 1)
 • Beyblade Burst Turbo (Season 1)
 • Blue Streak (1999)
 • Bridesmaids (2011)
 • Chappelle’s Show (Seasons 1-3)
 • Clear and Present Danger (1994)
 • Code Lyoko (2007)
 • Doom (2005)
 • Dune (1984)
 • Earthquake (1974)
 • Everybody Knows (2019)
 • Familiar Wife (2018)
 • Funny People (2009)
 • Hanna (2011)
 • Hatfields & McCoys (Limited Series)
 • Here to Heart (Season 1)
 • How High (2001)
 • It’s Complicated (2009)
 • Jumanji (1995)
 • Kick-Ass (2010)
 • Lawless (2012)
 • Miami Vice (2006)
 • Misaeng (2014)
 • Monster Trucks (2016)
 • Mr. Peabody & Sherman (2014)
 • Nanny McPhee (2005)
 • National Security (2003)
 • Norm of the North (2016)
 • Not Another Teen Movie (2001)
 • Old Money / Altes Geld (Season 1)
 • Ray (2004)
 • Rocky (1976)
 • Rocky II (1979)
 • Rocky III (1982)
 • Rocky IV (1985)
 • Rocky V (1990)
 • Signal (Season 1)
 • Slap Shot (1977)
 • Snow White & the Huntsman (2012)
 • Star Trek (2009)
 • Star Trek Into Darkness (2013)
 • Ted (2012)
 • The Benchwarmers (2006)
 • The Birth Reborn (2018)
 • The Breakfast Club (1985)
 • The Departed (2006)
 • The Five-Year Engagement (2012)
 • The Huntsman: Winter War (2016)
 • The K2 (Season 1)
 • The Secret of My Success (1987)
 • This Christmas (2007)
 • Till Death (2021)
 • Titanic (1997)
 • Tyler Perry’s Madea’s Big Happy Family (2011)
 • Yowamushi Pedal (Season 1)
 • Warm Bodies (2013)
 • We the Animals (2018)
 • Zombieland (2009)

Filmat dhe serialet që nuk do të jenë më në Netflix nga data 2 tetor

 • Familiar Wife (Season 1)
 • The Rental (2020)
 • Turkish Dance School (2017)

Filmat dhe serialet që nuk do të jenë më në Netflix nga data 3 tetor

 • Jexi (2019)

Filmat dhe serialet që nuk do të jenë më në Netflix nga data 4 tetor

 • Pat a Pat Como (Season 1)
 • Qurious Como (Season 1)

Filmat dhe serialet që nuk do të jenë më në Netflix nga data 5 tetor

 • The Expendables (2010)
 • The Expendables 2 (2012)
 • The Expendables 3 (2014)

Filmat dhe serialet që nuk do të jenë më në Netflix nga data 6 tetor

 • Afronta! Facing It! (2017)
 • American Pie 9: Girl’s Rule (2020)
 • Dolly Parton: Here I Am (2019)
 • Ella Fitzgerald: Just One Of Those Things (2019)
 • Where Hands Touch (2018)

Filmat dhe serialet që nuk do të jenë më në Netflix nga data 9 tetor

 • My Step Dad: The Hippie (2018)