Lifestyle Love & Sex

Ngjyra juaj e flokëve përcakton sa të mirë jeni në shtrat…

Ngjyra e flokëve tuaj përcakton se si jeni në seks. Tani ka studime që tregojnë se ngjyra e flokëve tuaj mund të tregojë jetën tuaj seksuale. Ndërsa studimi mori parasysh vetëm brunet, biondet dhe flokëkuqe, ai doli me disa statistika interesante.

Nëse je brune…

Lajm i mrekullueshëm, ju jeni më të mirat në shtrat. Një sondazh i kryer, duke u fokusuar në të gjitha gjërat seksi tregon se 58 përqind e meshkujve (ose gjashtë nga 10) thanë se do të preferonin të kishin një brune në dhomën e gjumit sepse janë më të mira.

Nëse je bionde…

Pra, ndërsa nuk jeni aq të mirë sa homologët tuaj me flokë të errët, nuk janë të gjitha lajmet e këqija. Ju ende keni sharm seksual. Sondazhi tregoi se 36 përqind e meshkujve thanë se biondet janë më aventureske në dhomën e gjumit dhe biondet bëjnë përshtypje ndryshe nga brunet.

Nëse je flokëkuqe…

Në një studim të veçantë nga Instituti i Kërkimeve të Hamburgut në Gjermani, të dhënat treguan se gratë me flokë të kuqe flakë po kalojnë shumë më tepër kohë seksi sesa biondet dhe brunet. Hulumtimet e mëtejshme tregojnë se një arsye për këtë mund të jetë për shkak se e kuqja është ngjyra e kundërt me flokët gri, ajo mund të sinjalizojë se këto gra janë shumë pjellore dhe aq tërheqëse për epshin e meshkujve.