Celebrities Gossip Showbiz

Një divorc që pritet të jetë mbi 1 miliard dollarë, për çfarë kanë rënë dakord Reese Witherspoon dhe Jim Toth?!

Reese Witherspoon dhe bashkëshorti i saj Jim Toth po i japin fund martesës së tyre 12-vjeçare me një divorc që pritet të jetë mbi 1 miliard dollarë. Sipas burimeve pranë çiftit, ata prej muajsh kanë punuar për zgjidhjen e marrëveshjes dhe tashmë kanë marrë “masat” e divorcit.

Pavarësisht shitjes së kompanisë së prodhimit të Reese Hello Sunshine për 900 milionë dollarë, të cilën ata po e ndajnë si pjesë e zgjidhjes së divorcit, Reese do të vazhdojë të drejtojë operacionet e përditshme të kompanisë. Kompania prodhon shfaqjen hit të yllit “The Morning Show”në Apple TV+.

Me mbi 46 milionë dollarë pasuri të paluajtshme, duke përfshirë tre prona në Nashville dhe një në Kaliforni, pasuria e çiftit mund të jetë mbi shifrën e 1 miliard dollarëve. Megjithatë, burimet thonë se Reese dhe Jim duan t’i mbajnë gjërat nën kontroll dhe të shmangin një betejë të shëmtuar për kujdestarinë.

Reese ka rënë dakord për kujdestarinë e përbashkët të djalit të tyre 10-vjeçar, Tennessee. Çifti thuhet se është duke punuar për një plan të përhershëm prindërimi që do ta paraqesin në gjykatë për miratim. Reese ka përmendur “dallimet e papajtueshme” si arsyen e ndarjes dhe ka deklaruar se palët kanë lidhur një marrëveshje paramartesore në Kaliforni në vitin 2011, e cila beson se është e vlefshme dhe e zbatueshme.

Pavarësisht se ata përzien punën me kënaqësinë gjatë 12 viteve të fundit, burimet thonë se Reese dhe Jim janë gati për një fillim të ri. Procesi i divorcit është cilësuar si “shtrëngues”, por çifti pritet t’i mbyllë gjërat shpejt.

“Me shumë kujdes dhe konsideratë kemi marrë vendimin e vështirë për t’u divorcuar”, thanë Reese dhe Jim në një deklaratë të përbashkët. “Ne kemi shijuar kaq shumë vite të mrekullueshme së bashku dhe po ecim përpara me dashuri të thellë, mirësi dhe respekt të ndërsjellë për gjithçka që kemi krijuar së bashku.”

Divorci është gjithmonë një proces i vështirë dhe emocional, aq më tepër kur përfshihen asete të rëndësishme. Sidoqoftë, është e mundur të përfundoni një martesë miqësisht dhe me respekt për njëri-tjetrin. Siç kanë treguar Reese dhe Jim, është e mundur të lini pas të kaluarën dhe të ecni përpara me mirësi dhe respekt të ndërsjellë.