Celebrities Gossip Love & Sex Showbiz

Reese Witherspoon dhe Jim Toth kanë nënshkruar një marrëveshje paramartesore me disa kushte divorci!

Reese Witherspoon ka bërë kërkesë për divorc nga Jim Toth, bashkëshorti i saj prej 12 vitesh. Raportohet se aktorja po zbaton një marrëveshje paramartesore që ajo dhe Toth nënshkruan në vitin 2011. Çifti, i cili ka një djalë 10-vjeçar, do të duhet gjithashtu të marrë pjesë në një klasë të detyrueshme të babait dhe të dorëzojë një certifikatë përfundimi në gjykatë brenda 60 ditëve si pjesë e procedurave të divorcit.

Witherspoon dhe Toth kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët, duke thënë se ata po ecin përpara me dashuri, dashamirësi dhe respekt të ndërsjellë për gjithçka që kanë krijuar së bashku, me përparësinë më të madhe të djalit të tyre.

  • Sipas të dhënave të gjykatës në Davidson County, Reese Witherspoon dhe Jim Toth kishin nënshkruar një marrëveshje paramartesore në mars 2011, e cila është e vlefshme dhe do të sigurojë dispozita të mjaftueshme dhe të mjaftueshme për asetet dhe borxhet e tyre.
  • Si pjesë e procedurave të tyre të divorcit, ish-çifti do të duhet të ndjekë një klasë të detyrueshme të babait, e cila kërkohet në Davidson County, dhe të dorëzojë një certifikatë përfundimi brenda 60 ditëve.
  • Witherspoon do të paraqesë gjithashtu marrëveshjen e saj paramartesore dhe një plan të përhershëm prindërimi te një gjyqtar për miratim.

Më 24 mars, Witherspoon njoftoi ndarjen e tyre përmes një deklarate të përbashkët në Instagram, dy ditë para përvjetorit të tyre të 12-të të martesës. Pavarësisht ndarjes, Witherspoon u shpreh se ajo dhe Toth kanë kaluar shumë vite të mrekullueshme së bashku dhe po ecin përpara me dashuri të thellë, dashamirësi dhe respekt të ndërsjellë për gjithçka që kanë krijuar, me prioritetin më të lartë të tyre djalin. Çifti kanë një djalë 10-vjeçar, Tennessee, dhe do të kenë kujdestarinë e përbashkët të tij.

Reese Witherspoon, e cila ka dy fëmijë me ish-bashkëshortin Ryan Phillippe, dëshiron që e gjithë familja e saj të jetë mirë ndërsa kalojnë në kapitullin tjetër. Sipas Page Six, në martesën e saj me Jim Toth kishte “zero romancë” dhe çifti janë bërë bashkë-prindër që nuk kanë më asnjë ndjenjë romantike ndaj njëri-tjetrit.

Pothuajse një javë pas njoftimit të ndarjes së tyre, Reese u pa pa unazën e martesës dhe thuhet se ishte shumë e mërzitur.