@ the movies

Njihuni me filmat që kanë arkëtuar më shumë para në të gjitha kohërat!

Edi dhe Edea na kanë sjellë në vëmendje disa nga filmat që kanë gjeneruar më shumë fitime dhe aktorët që janë paguar më shumë. Njihuni me to…

Edea Demaliaj
Edi Hallaçi
Dj XXL