Olta Sheta: “Fusni kë vajzë të doni brenda, Meritoni e ka të harruar Ilnisën”!
Big Brother Radio • 18:45 08/04/2024
Ajo që ndodh në shtëpinë e “Big Brother VIP”, padyshim që është më e ndjekura e më e komentuara në rrjetet sociale, si edhe në jetën e përditshme. Në lidhje me audiencën shumë të madhe të këtij spektakli ka mendime të ndryshme. Suksesi ka kaluar kufijtë e një spektakli në ekranin e televizorit e tani jemi përballë një fenomeni social që mund të quhet edhe si “Big Brother Mania”. Albana Ruçi Olta Sheta Dj Ankloe
“Do të isha në finale”/ Çfarë do të ndodhte nëse Fationi nuk do të hiqte dorë nga rrugëtimi i BBV?!
Big Brother Radio 17:47 22/05/2024
Fustane me shuma marramendëse? Si qëndron e vërteta pas veshjeve luksoze të Françeskës në BBV?!
Big Brother Radio 18:31 21/05/2024
5 gladiatorët që kanë mbetur në arenën e “Big Brother VIP Albania”!
Big Brother Radio 19:52 20/05/2024
“Egla arrogante, Meritoni nuk na ka dhënë as dorën”/ Sedmir Selmani zbulon prapaskenat e Prime-ve!
Big Brother Radio 19:48 20/05/2024
“E kam paragjykuar…”/ Paloma komenton banorët e “BBV3: Egla Ceno është kryefjala!
Big Brother Radio 01:20 18/05/2024
“Duam pagesë që e bëmë emër…”/Andi, Kilda dhe Kejvin analizojnë deklaratën e Eglës për portalet!
Big Brother Radio 19:08 17/05/2024
Cili ka qenë avantazhi i Heidit/Drini Zeqo:“Nuk është kaq e pafajshme, fsheh diçka pas buzëqeshjes…”
Big Brother Radio 18:20 16/05/2024