Travel

Parku tematik bregdetar që do të rihapet javën e ardhshme me slitën më të lartë në Mbretërinë e Bashkuar!

Një park tematik bregdetar me slitën më të lartë në vend do të rihapet javën e ardhshme. Duke hapur dyert e tij nga 18 Mars, Blackpool Pleasure Beach ka gjithashtu pamje mahnitëse të bregdetit aty pranë. Blackpool Pleasure Beach është shtëpia e slitës më të lartë në Mbretërinë e Bashkuar, Big One, e cila ofron ulje me shpejtësi të lartë dhe pamje të lë pa frymë.

Ata që kanë një kokë për lartësitë mund të ecin gjithashtu në Big One ku do të arrijnë 235 këmbë. Për të arritur në majë, të droguarit nga adrenalina duhet të ngjitin 420 shkallë për të hyrë në dy platforma shikimi ku do të mund të bëni fotografi. Slita prej druri e parkut tematik buzë detit, Big Dipper do të festojë gjithashtu 100 vjetorin e saj më vonë këtë vit.

Ka gjithashtu “Revolucioni”, “Infuzion” dhe ikonën më të re shtesë të parkut për ata kërkues të emocioneve që kënaqen duke u kthyer me kokë poshtë. Ndërkohë për vizitorët më të rinj, ka edhe Nickelodeon Land ku të rinjtë mund të shijojnë 12 udhëtime dhe të takojnë një mori personazhesh nga shfaqjet e tyre të preferuara.

Gjithashtu këtë vit rikthehet, me një produksion të ri, shfaqja e akullit të parkut, Hot Ice. Shfaqja e re, Amore, Amor, Amour do të zgjasë nga 6 korriku deri më 9 shtator. Gjatë gjithë vitit, do të ketë shumë ngjarje të tjera miqësore për familjen, si Lojërat Verore dhe Twilight Thrills.

Ja një vështrim brenda parkut ujor më të madh në Mbretërinë e Bashkuar, Sandcastle Water Park, i cili është gjithashtu në Blackpool. Ai ka 18 rrëshqitje, slitë që thyen rekord dhe shumë udhëtime dhe atraksione të tjera brenda gjithashtu. Ndërkohë që një tjetër park tematik po rihapet gjithashtu muajin e ardhshëm, Dreamland në Margate do të mirëpresë kërkuesit e emocioneve nga 1 Prilli.