Lifestyle

Për ju që udhëtoni shpesh me vetëm një çantë shpine, ja se çfarë duhet të dini!

Për ju që udhëtoni shpesh çanta e shpinës është mënyra më efikase për të marrë gjithçka që ju nevojitet sidomos nëse nuk dëshironi të paguani për një çantë shtesë në aeroplan. Problemi është se ju përfundoni duke bërë një gabim dhe asgjë nuk përshtatet në fund.

Në fund do t’i vendosni gjërat më të lehta dhe në mes ato më të rënda, si këpucët ose një çantë tualeti. Ato më të rëndat duhet të jenë në lartësinë e shpinës dhe jo të ulëta apo të larta. Gjithashtu, sigurohuni që të lironi rripat e çantës së shpinës përpara se ta mbushni, në mënyrë që të keni më shumë hapësirë.

Ju nuk merrni një valixhe me vete, kështu që zgjidhni të gjitha rrobat tuaja që të përshtaten. Në varësi të madhësisë, disa do të hyjnë vertikalisht dhe disa horizontalisht. Gjithashtu, vendoseni laptopin drejt dhe mbështeteni në shpinë kur ecni. Aeroportet tani janë të mbushura me njerëz që rezervojnë udhëtime të minutës së fundit për t’i shpëtuar temperaturave të ftohta.

Nëse po pyesni veten se çfarë mund të merrni me vete, sugjerimet tona do ta bëjnë udhëtimin tuaj më të rehatshëm dhe të jeni të sigurt se keni investuar në diçka që do ta bëjë udhëtimin tuaj 10 herë më të mirë. Kudo që të jeni duke fluturuar, ka disa pajisje të shkëlqyera që duhet të keni me vete në valixhen tuaj. Zbuloni më shumë duke klikuar në këtë link.