Celebrities Showbiz

Përditësimi i sëmundjes së Bruce Willis, vajza e tij shprehet: “Ai ende e di se kush jam unë”!

Tallulah Willis “po heq perden” e diagnozës së demencës së babait të saj Bruce Willis. Vajza 29-vjeçare e Bruce, 68, dhe ish-gruas së tij Demi Moore, 60, zbuloi se ylli i “Die Hard” kalon shumicën e ditëve të tij në katin e parë të shtëpisë së tij, të cilën e ndan me gruan e tij aktuale. , Emma Heming, 44. Ndërsa çmenduria e Bruce nuk ka ndikuar në lëvizshmërinë e tij, tha Tallulah në një artikull të Vogue të botuar të mërkurën, ai shpesh frekuenton “planin e hapur të dhomës së kuzhinës-ngrënie-dhomës së ndenjes, ose në zyrën e tij” – kjo e fundit që ajo pretendoi “është e mbushur me të mirat që ai ka mbledhur: makina lodrash të cilësisë së mirë, monedha, gurë, objekte prej bronzi.”

Atij i pëlqejnë gjërat që ndihen të rënda në dorë, që mund të rrotullohet në gishtat e tij. Ka gjithmonë muzikë që luhet. Babai im është një muzikant i shkëlqyer më vete, një harmonikë i arrirë dhe i pëlqen të vjetrit e tij, të cilat përfshijnë zhanre nga Patsy Cline deri te Nina Simone.

Familja e Bruce njoftoi se ylli i “Pulp Fiction” ishte diagnostikuar me afazi, një çrregullim i trurit që ndikoi në aftësinë e tij për të komunikuar dhe shkaktoi probleme në setet e filmave – në mars 2022. Në shkurt, ata zbuluan se ai mori një diagnozë më specifike: demencë frontotemporale.

Sa i përket statusit aktual të kujtimit të babait të saj, Tallulah tha se ai ende e njeh atë, por ajo gjithashtu bën shumë fotografi nëpër shtëpi dhe ruan të gjitha postat zanore të tij “për ditën kur ai nuk është aty për të më kujtuar atë dhe ne. ”, zbuloi ajo.

Ai ende e di se kush jam dhe buzëqesh kur hyj në dhomë. Unë vazhdoj të kaloj mes të tashmes dhe të shkuarës kur flas për Bruce: ai është, ai ishte, ai është, ai ishte. Kjo për shkak se kam shpresa për babanë tim, të cilat ngurroj t’i heq dorë.