Celebrities Gossip Showbiz

Përgjigja ironike e Elon Musk ndaj polemikave të Megan Fox dhe qasjes së saj ndaj prindërimit i bën lëmsh të gjithë!

Së fundmi, Megan Fox i është kundërpërgjigjur një ndjekësi, i cili akuzoi aktoren se i detyron djemtë e saj të veshin rroba vajzash në një postim në Twitter gjatë javës. Një postim ky nga konservatori Robby Starbuck shkaktoi një valë kritikash ndaj aktores, duke pretenduar se ajo ka një ndikim ‘negativ’ te fëmijët e saj. Vetë Elon Musk tani i është bashkuar debatit. Manjati, i cili zotëron Tesla, SpaceX dhe Twitter, vendosi të peshojë në debatin e mediave sociale. Megjithatë, besnik ndaj stilit të tij të zakonshëm, Musk ofroi një mesazh enigmatik që gjeneroi interpretime të ndryshme, me shumicën e tyre të anuar nga ana e Starbuck.

Debati filloi kur republikani akuzoi Megan Fox dhe ish të dashurin e saj dhe babain e tre fëmijëve të saj, Brian Austin Green, për përfshirje në “abuzimin e pastër të fëmijëve”. Kjo akuzë lindi nga fakti se aktorja 37-vjeçare u pa me fëmijët e saj, të cilët kishin veshur rroba të zgjedhura nga vetë ata, për të cilat Starbuck besonte se shkonte kundër gjinisë së tyre.

Siç pritej, Megan Fox u përgjigj ashpër. Ajo kritikoi Starbuck për përdorimin e fëmijëve si levë dhe monedhë sociale, veçanërisht nën pretekste të gabuara dhe keqdashëse.

Hej Robby Starbuck. Unë me të vërtetë nuk dua t’ju kushtoj vëmendje, sepse është e qartë që ju vdisni për famë. Por më lejoni t’ju mësoj diçka. Pavarësisht se sa të dëshpëruar mund të bëheni në çdo kohë për të fituar pasuri, pushtet, sukses ose famë, mos përdorni kurrë fëmijët si levë apo monedhë sociale. Sidomos nën pretendime keqdashëse ose të gabuara. Shfrytëzimi i identitetit gjinor të fëmijës tim për të tërhequr vëmendjen në fushatën tuaj politike ju ka vënë në anën e gabuar të universit. Jam djegur në turrën e druve nga burra të vegjël, të pasigurt, narcist, impotent si ju shumë herë dhe megjithatë jam ende këtu.

Kur u pyet për mendimin e tij për këtë çështje, Musk vendosi të reagonte në Twitter për të bërë një koment ironik.

Kërkoj të punësoj një VP të Magjisë dhe Propagandës.

“Askush nuk është perfekt,” shtoi më tej Musk.