Dori Dj – Autumn Hits

Ai është një ndër Dj-të më të njohur të jetës së natës si dhe ka miksuar krah Dj-it me famë botërore, Tiesto në “Havana Sun Festival”, bëhet fjalë për Dori Dj. Dori Dj e nisi rrugëtimin e tij në Top Albania Radio që prej vitit 1999 me pasionin që nuk i ka shteruar kurrë edhe sot e kësaj dite. Prej vitit 2013 ai është Drejtori Artistik i radios duke menaxhuar seleksionimin e muzikës, programet muzikore, si edhe post-produksionin. Përzgjedhjen e tij muzikore e dëgjojmë të dielave në dorën 20:00 në “Selected By”.

Jo vetëm kaq, por përzgjedhjen e Dorit mund ta ndjekim çdo ditë në “House Nation”. Mesdita e shndërrron Top Albania Radion në një klub të vërtetë ku e ftuar janë të gjithë që arrijnë radion në valët e saj tokësore, digjitale apo online. Me tendencat më elektronike, të reja të rrymave elektronike si edhe kryeveprat e DEFECTED dhe tracks-et që do të kthehen në kolonën zanore të diskotekave. E tani, Dori Dj na njeh me disa nga hitet më të mira që do të na shoqërojnë këtë sezon.

1
Supermode
Tell Me Why (MEDUZA Extended Remix)
2
Jamie Jones
My Paradise
3
FISHER feat. MERYLL
Yeah The Girls
4
Mau P
Drugs From Amsterdam
5
Elderbrook
Inner Light with Bob Moses
6
Alok
Always Feel Like
7
Anyma & Chris Avantgarde
Consciousness
8
Edd
Mama Used To Say
9
Boris Brejcha feat. Ginger
Spicy
10
Purple Disco Machine, Bosq ft. Kaleta
Wake Up!
11
Sebjak & Fahlberg
Somebody
12
Blond:ish & Nico de Andrea ft. Darla Jade
Hold Tight
13
Vintage Culture & Goodboys
This Feeling
14
Piero Pirupa
We Don't Need
15
Meines & Yves Murasca
Me Calma
16
CamelPhat
The System
17
Darksidevinyl
In My Mind
18
Jan Blomqvist
Back In The Taxi
19
Jan Blomqvist
The Space In Between
20
Monolink
Return To Oz