The Playlist, Week of November 20th

Kënga “All This Love” nga Emeli Sandé eksploron përvojën dërrmuese të dashurisë dhe konfuzionin që mund të lindë kur ka një bollëk dashurie pa një dalje të qartë ose reciproke. Megjithatë, pavarësisht nga përvojat e tyre të përbashkëta, ata nuk ofrojnë mbështetje për njëri-tjetrin, duke çuar në një ndjenjë zhgënjimi dhe zhgënjimi në dashuri. Sandé pranon se dashuria mund të jetë e paparashikueshme dhe e paqëndrueshme, duke e bërë të vështirë.

Kënga “You Broke My Heart” nga Drake eksploron emocionet dhe pasojat e një marrëdhënieje romantike të dështuar. Tekstet pasqyrojnë ndjenjat e thyerjes së zemrës, tradhtisë dhe zhgënjimit të Drake ndaj ish-partneres së tij. Në vargun e parë, Drake flet për ndikimin e marrëdhënieve të tij të mëparshme në gjendjen e tij emocionale. Gjithashtu, thekson vlerën e tij dhe pohon se ai duhet të trajtohet me respekt. Ai gjithashtu përmend se ish e dashura e tij ka lëvizur shpejt me dikë tjetër, duke i shkaktuar dhimbje.

“Bonita” nga Daddy Yankee feston bukurinë dhe gëzimin e jetës. Nëpërmjet teksteve, Daddy Yankee inkurajon dëgjuesit të përqafojnë pozitivitetin dhe të shijojnë çdo moment. Ai i fton njerëzit të përqafojnë lumturinë dhe të shfrytëzojnë sa më shumë çdo ditë. Përsëritja e fjalës “Bonita” thekson bukurinë dhe mirësinë që mund të gjesh në jetë, pavarësisht nga çdo sfidë apo negativitet.

1
Emeli Sandé
All This Love
2
Emeli Sandé
Like I Loved You
3
Billy Porter
Black Mona Lisa
4
Nicki Nicole, Bad Gyal
Enamórate
5
Drake
You Broke My Heart
6
Timbaland, Vita
Desire
7
Loi
Am I Enough
8
Daddy Yankee
Bonita
9
Gossip
Crazy Again
10
Tate McRae
exes
11
Ozuna, David Guetta
Vocation
12
Arcangel
me gusta tu flow
13
Emeli Sandé
My Boy Likes To Party
14
Mannini
Monolocale
15
Gaia
Tokyo
16
Sick Individuals & Madism
Waste My Time
17
Annalisa
Euforia
18
Ornella Vanoni, Samuele Bersani
Calma Rivoluzionaria
19
Sfera Ebbasta
Anche Stasera
20
Dua Lipa
Houdini
21
Jack Harlow
Lovin On Me
22
Jonas Brothers, Bailey Zimmerman
Strong Enough
23
Måneskin
Valentine
24
Chris Brown, Fridayy
No One Else
25
Benson Boone
To Love Someone
26
Bad Boy Chiller Crew, Tactics
On My Way
27
Don Diablo, Scrufizzer
Got That
28
Laurie Darmon
Laisse-moi t'aimer
29
Laura Pausini
Cero
30
Follya
ami/odi
31
Tyga
Bops Goin Brazy
32
Marshmello, Anuel AA
Alcohol
33
Megan Thee Stallion
Cobra
34
Alicia Keys
Golden Child
35
Cat Burns
Know That You’re Not Alone
36
Green Day
Look Ma, No Brains!
37
Jung Kook
Standing Next To You
38
Niall Horan, John Legend
The Show
39
Mahmood
Cocktail D’amore
40
Colapesce, Dimartino
Sesso e architettura
41
Achille Lauro
Stupidi Ragazzi
42
Alex Britti
Supereroi
43
Green Day
The American Dream Is Killing Me
44
Duran Duran, Victoria De Angelis
Psycho Killer
45
Chase & Status, Clementine Douglas
Say The World
46
Articolo 31
Classico
47
Diljit Dosanjh, Sia
Hass Hass
48
The Rolling Stones
Mess It Up
49
Lenny Kravitz
TK421